Ο Βασίλης Μηλιώνης και η άποψή του για την Παγκόσμια Χρηματοδότηση κατά την διάρκεια της πανδημίας

0
229

Το 2020 έχει πολλές εκπλήξεις για τον κόσμο. Η μεγαλύτερη είναι η πανδημία του Κορονοϊού που κάνει πολλές χώρες να υποφέρουν από οικονομικά προβλήματα.

Η κατάσταση αυτή, τους αναγκάζει να πάρουν ακραίες αποφάσεις όπως το lockdown και τα μέτρα απόστασης. Φυσικά, το αποτέλεσμα είναι αρνητικό για τον οικονομικό τομέα αφού πολλοί επιχειρηματικοί τομείς δεν μπορούν να λειτουργήσουν κανονικά. Η κατάσταση φαίνεται να μην έχει τόσες πολλές επιπτώσεις για τον Βασίλη Μηλιώνη.

Ο Βασίλης Μηλιώνης είναι ένας Έλληνας επιχειρηματίας που εκτελεί κάποια projects συνολικής αξίας άνω των 16 εκατομμυρίων ευρώ. Τα projects αρχικά διαδόθηκαν σε όλη την Έλλάδα με ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα που ονομάζεται gold visa. Ο Βασίλης Μηλιώνης ίδρυσε μια εταιρεία, την Filia Investment LTD η οποία ασχολείται με projects ιδιοκτησίας ακινήτων συμπεριλαμβανομένων ξενοδοχείων και διαμερισμάτων διακοπών σε δημοφιλείς προορισμούς όπως τη Κρήτη.

 

Αυτά τα ακίνητα αναπτύσσονται μαζί με εγκαταστάσεις όπως εμπορικά κέντρα, εστιατόρια, αθλητικά κέντρα, πάρκα και άλλα. Έπενδύσεις στον τομέα του υψηλού επιπέδου τουρισμού είναι όντως το όνειρό του από πολλά χρόνια πριν. Έπιπλέον, ισχυρίστηκε ότι ο τομέας είναι πολύ απαιτητικός καθώς ο τουρισμός είναι μέρος του σύγχρονου τρόπου ζωής.

Αλλά ακόμη και με την έξαρση του Κορονοϊού, εξακολουθεί η επιχείρηση του Βασίλη Μηλιώνη να επιβιώνει; Παραδόξως, ναι. Ο επιχειρηματίας φαίνεται να διαχειρίζεται την εταιρεία και την επιχείρησή του πολύ καλά, έτσι ώστε να μην γίνεται σημαντικά αισθητή η ζημιά. Προτείνει στους συναδέλφους επιχειρηματίες να εξακολουθούν να καταβάλλουν προσπάθειες για να επιβιώσουν ακόμη και αν η κατάσταση επιδεινωθεί. Ο Βασίλης Μηλιώνης δήλωσε ότι οι επιχειρήσεις και η οικονομία είναι θεμελιώδεις σε μια χώρα, έτσι ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν πλήρως χωρίς να έχει σημασία πώς είναι η κατάσταση.

 

Κυρίως, το πιο σημαντικό είναι να προσαρμοστούν στη χαοτική κατάσταση. Οι κακές επιπτώσεις είναι πάντα εκεί, αλλά μπορεί να είναι καλές ευκαιρίες για τους επιχειρηματίες να δημιουργήσουν και να αναπτύξουν κάτι νέο. Έπιπρόσθετα, ο Βασίλης Μηλιώνης ανέφερε ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι πρέπει να στηρίξουν τις οικονομικές πολιτικές της κυβέρνησης. Έιναι ένα από τα κλειδιά για την επιβίωση σε αυτήν την παγκόσμια πανδημία.

Με βάση την άποψή του, η επιχείρηση δεν είναι μόνο ένα εργαλείο που αποφέρει κέρδη. Το πιο σημαντικό, είναι ότι πρέπει να συνεισφέρει και η γύρω κοινότητα. Έτσι, όταν η οικονομία πέφτει, είναι δουλεία των επιχειρηματιών να βοηθήσουν τη χώρα.

Σχετικά με τον Βασίλη Μηλιώνη

Ο Βασίλης Μηλιώνης είναι ένας πετυχημένος Έλληνας επιχειρηματίας. Έιναι γνωστός με την εταιρεία επενδύσεων, ονόματι Filia Investments LTD. Η εταιρεία έχει εργαστεί πάνω σε πολλά projects και τα κέρδη της είναι περισσότερα από 16 εκατομμύρια ευρώ. Τα περισσότερα
από τα projects της εταιρείας, είναι γύρω απο τον τομέα των ξενοδοχείων, των διαμερισμάτων και πολυτελών τουριστικών εγκαταστάσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here