Ένας συναυλιακός χώρος όπου τηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας

0
93


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2020, 11:30

Το Νιουκάστλ μπορεί να καμαρώνει, δικαίως. Από τις αρχές του μήνα, στο πάρκο Gosforth Park, εγκαινιάστηκε η Virgin Money Unit Arena, ένας υπαίθριος συναυλιακός χώρος έκτασης 45.000 τετραγωνικών μέτρων με 500 πλατφόρμες για τους φίλους των συναυλιών, κάθε μία εκ των οποίων μπορεί να φιλοξενεί έως και πέντε θεατές. Οι αποστάσεις ασφαλείας για τη μη διασπορά του κορωνοϊού εξασφαλίστηκαν!

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που παίζουμε κάποιον ρόλο στο να επαναφέρουμε εκδηλώσεις ζωντανής μουσικής, καθώς βγαίνουμε από το lockdown» δήλωσε στο Bored Panda, η Έλεν Πέιτζ, διευθύντρια μάρκετινγκ στη Virgin Money. «Μοιάζει με μοναδική ευκαιρία να γιορτάσουμε τη μουσική και όλα τα υπέροχα συναισθήματα που γεννιούνται με το να τη βιώνεις ζωντανά μαζί με άλλους φιλόμουσους» τόνισε.

Τη σεζόν εγκαινίασε ο τραγουδιστής-τραγουδοποιός Σαμ Φέντερ, του οποίου το άλμπουμ «Hypersonic Missiles» -με αυτό έκανε το ντεμπούτο του- κατέλαβε πέρυσι την πρώτη θέση στα charts. Η λίστα αυτών που ακολουθούν είναι μεγάλη: ο DJ Πάτρικ Τόπινγκ, τα συγκροτήματα Supergrass και The Libertines, οι κωμικοί Άνταμ Κέι και Τζίμι Καρ.Ο χώρος είναι προσβάσιμος είτε με αυτοκίνητο (ιδιόκτητο ή ταξί) είτε με ποδήλατο ή μοτοσυκλέτα. Δεν μπορείς να φτάσεις εκεί με τα πόδια ούτε υπάρχει λεωφορείο. Και δεν επιτρέπεται η διανυκτέρευση στο χώρο. Με την αγορά εισιτηρίου, σου ορίζεται συγκεκριμένη ώρα άφιξης και συγκεκριμένη πλατφόρμα, στην οποία σε οδηγούν με το που φτάνεις για να μειωθεί ο κίνδυνος συνωστισμού. Για τον ίδιο λόγο, δεν επιτρέπεται η επάνοδος σε όσους υποχρεωθούν για τον οποιονδήποτε λόγο να φύγουν από τη συναυλία κατά τη διάρκειά της. Κάθε πλατφόρμα είναι εξοπλισμένη με καρέκλες και μέσω εφαρμογής μπορεί ο θεατής να παραγγείλει ποτό και φαγώσιμα τα οποία είτε τα παραλαμβάνει ο ίδιος από την καντίνα κατόπιν ειδοποίησης είτε του τα φέρνουν στο σημείο που κάθεται.
    
 
 
 
 
 
 

 


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2020, 11:30

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here