«Ήμουν κλινικά καταθλιπτική, είχα πιάσει “πάτο” στα προσωπικά και στα επαγγελματικά μου»

0
177


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2020, 10:16

Με την κατάθλιψη «φλέρταρε» η Κέιτι Πέρι καθώς το 2017, όπως λέει η ίδια, «έπιασε πάτο» τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά της.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο CBC η ποπ στα είπε ότι αγωνίστηκε για την ψυχική της υγεία, όταν χώρισε από τον Ορλάντο Μπλουμ (Orlando Bloom) την ίδια περίοδο που η καριέρα της έπαιρνε την κάτω βόλτα.

«Η καριέρα μου ήταν σε μια συνεχή τροχιά ανόδου και μετά πήρε μία μικρή τροπή, όχι τόσο μεγάλη αν το δεις αντικειμενικά. Αλλά για μένα ήταν ένα σεισμός» είπε και πρόσθεσε ότι η μη αναμενόμενη αποδοχή του άλμπουμ της Witness «κυριολεκτικά με έκοψε στη μέση».

«Είχα χωρίσει με τον φίλο μου, με τον οποίο τώρα περιμένουμε παιδί και μετά ήμουν ενθουσιασμένη και περίμενα να απογειωθώ με τον επόμενο δίσκο μου, αλλά αυτό δεν συνέβη και κατέρρευσα» συμπλήρωσε.

«Η ευγνωμοσύνη είναι πιθανώς που έσωσε τη ζωή μου, γιατί αν δεν την έβρισκα τότε θα είχα βυθιστεί στη θλίψη και μάλλον θα είχα πηδήξει, αλλά βρήκα τους τρόπους για να είμαι ευγνώμων», είπε η Πέρι.

Πρόσθεσε ακόμα ότι για να αντιμετωπίσει τα ψυχικά της προβλήματα στράφηκε στην πίστη της.

«Η ελπίδα ήταν πάντα μια επιλογή για μένα… λόγω της σχέσης μου με τον Θεό και με το ανώτερο», τόνισε.

Η Πέρι και Μπλουμ είναι πλέον αρραβωνιασμένοι, είχαν χωρίσει το 2017, αλλά επανασυνδέθηκαν τον επόμενο χρόνο και το 2019 αρραβωνιάστηκαν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ενώ νωρίτερα εφέτος ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Η Κέιτι είχε μιλήσει ξανά για το πρόβλημα που αντιμετώπισε με την κατάθλιψη στην Vogue Australia το 2018, λέγοντας τότε ότι «κατά περιόδους έρχομαι αντιμέτωπη με την κατάθλιψη». Νωρίτερα εφέτος αναφέρθηκε εκ νέου  στην επαγγελματική κάμψη που σημείωσε το 2017 λέγοντας ότι το επερχόμενο άλμπουμ της θα εξερευνήσει αυτό το ταξίδι.

«Κάποια στιγμή « και ξέρετε έπρεπε να καταλάβω κάποια πράγματα και να διανύσω μία διαδρομή. Νομίζω ότι αυτό που έρχεται μουσικά είναι τραγούδια για το ταξίδι μου αυτό, φτάνοντας στο σημερινό σημείο που είμαι καλά», είχε πει η ποπ σταρ.

 


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2020, 10:16

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here