Γιγαντιαίο κύπελλο μιας χρήσης στο Φεστιβάλ Γλυπτικής στο Μιλγουόκι

0
80


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2020, 09:13

Ένα κόκκινο κύπελλο μιας χρήσης είναι αναγκαίο για πάρτι στο σπίτι, μπάρμπεκιου και πικ νικ. Αλλά για το στούντιο και εργαστήριο καλλιτεχνών Paula Crown Atelier, αποτελεί καλλιτεχνική μούσα που βοηθά στην ευαισθητοποίηση σχετικά με την κατανάλωση, τα απορρίμματα, τη ρύπανση και την επαναχρησιμοποίηση.

Το ατελιέ πρόσφατα δημιούργησε ένα τεράστιο κόκκινο ποτήρι μιας χρήσης ύψους τριών μέτρων με τίτλο JOKESTER στο πλαίσιο του ετήσιου Φεστιβάλ Γλυπτικής του Μιλγουόκι -μια εκδήλωση που διοργανώνεται από το 2007 και προσελκύει λάτρεις της τέχνης, τουρίστες και οικογένειες στη μεγαλύτερη πόλη του Ουισκόνσιν των ΗΠΑ.

«Το τεράστιο κόκκινο γλυπτό λειτουργεί ως απαγορευτικό σήμα, ενθαρρύνοντας τους ανθρώπους να κάνουν μία παύση και να εξετάσουν πώς διαμορφώνουμε τον κόσμο μας, πώς μας διαμορφώνει ο κόσμος μας και τα σημάδια που αφήνουμε πίσω σε παροδικές στιγμές» δήλωσε η δημιουργός του, Πόλα Κρόουν, καλλιτέχνις πολυμέσων, ζωγραφικής, βίντεο και γλυπτικής.

 «Το γιγαντιαίο κόκκινο κύπελλο του Crown Atelier, φτιαγμένο για να μιμείται τέλεια την κουλτούρα της σπατάλης, γίνεται ντροπιαστική υπενθύμιση του τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τη Μητέρα Φύση» ανέφερε.

Στο Φεστιβάλ Γλυπτικής του Μιλγουόκι παρουσιάζονται επίσης η γιγαντιαία προτομή του γλύπτη Τζιμ Ντάιν, «Jim’s Head with Branches» και το Tallulah Rapsody από αλουμίνιο της Άννα Φασάουερ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2020, 09:13

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here