Δείτε Live την ταινία «Ο καλός μας άγγελος» από την ταινιοθήκη του zougla.gr

0
155


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 19 Μαΐου 2020, 11:23

Παρακολουθήστε σήμερα το βράδυ στις 21:00 την ταινία «Ο καλός μας άγγελος» από την ταινιοθήκη του zougla.gr» ΕΔΩ.

Μία ταινία κάθε βράδυ στις 21:00

Το zougla.gr συνεχίζει και σήμερα το βράδυ στις 21:00 την προβολή online μιας αγαπημένης ταινίας του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου.

Απόψε το βράδυ η ταινιοθήκη του zougla.gr προβάλλει online την ταινία «Ο καλός μας άγγελος». Πρόκειται για μια κωμωδία του 1961 σε σκηνοθεσία Στέλιου Ζωγραφάκη σε σενάριο των  Νίκου Τσιφόρου, Πολύβιου Βασιλειάδη με τους Μίμη Φωτόπουλο, Ρίκα Διαλυνά, Ορέστη Μακρή, Γιάννη Γκιωνάκη, Μπέτυ Μοσχονά, Νίτσα Τσαγανέα, Περικλή Χριστοφορίδη, Κώστα Παπαχρήστο, Νίκη Λινάρδου, Γιώργο Τσιτσόπουλο, Αντώνη Σαβιολάκη, Κώστα Θεοδόση, Καίτη Λύδου, Λάουρα (τραγούδι).

Διάρκεια: 87′

Λίγα λόγια για την ταινία:

Ένας απένταρος αλλά ικανός τύπος προσλαμβάνεται σε μια καθ’ όλα προβληματική επιχείρηση, και με κατάλληλους χειρισμούς κατορθώνει να αποκαταστήσει τη λειτουργία της και την κάνει να ορθοποδήσει και πάλι.

Η ταινιοθήκη του zougla.gr προβάλλει κάθε βράδυ ταινίες που αγαπήσαμε και μας μεταφέρουν στη μεταπολεμική ελληνική πραγματικότητα γεμίζοντάς μας με μια γλυκιά νοσταλγία. Δραματικές και κωμικές ταινίες και μια πλειάδα αγαπημένων ηθοποιών θα μας κρατούν καθημερινά συντροφιά και θα μας προσφέρουν απλόχερα γέλιο και συγκίνηση.

 


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 19 Μαΐου 2020, 11:25

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here