Δείτε Live την ταινία «Ο μαγκούφης» από την ταινιοθήκη του zougla.gr

0
127


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 20 Μαΐου 2020, 11:01

Παρακολουθήστε σήμερα το βράδυ στις 21:00 την ταινία «Ο μαγκούφης» από την ταινιοθήκη του zougla.gr» ΕΔΩ.

Μία ταινία κάθε βράδυ στις 21:00

Το zougla.gr συνεχίζει και σήμερα το βράδυ στις 21:00 την προβολή online μιας αγαπημένης ταινίας του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου.

Απόψε το βράδυ η ταινιοθήκη του zougla.gr προβάλλει online την ταινία «Ο μαγκούφης». Πρόκειται για μια κωμωδία του 1959, η οποία προβλήθηκε το 1962, σε σκηνοθεσία Τζανή Αλιφέρη και σενάριο των Πάνου Παπαδούκα και Βασίλη Σπυρόπουλου. Πρωταγωνιστούν οι Μίμης Φωτόπουλος, Γεωργία Βασιλειάδου, Γιάννης Φέρμης και Μάρθα Βούρτση.

Διάρκεια 85΄

Λίγα λόγια για την ταινία:

Ο Βασιλάκης (Μίμης Φωτόπουλος) είναι φανατικός κατά του γάμου. Μένει ως νοικάρης στο σπίτι της Φωτεινής, η οποία δεν κάνει τίποτε άλλο από το να τον παροτρύνει να παντρευτεί. Μάλιστα έχει βάλει σκοπό να τον παντρέψει με την Καίτη, μια υπάλληλο στο μαγαζί του Βασιλάκη, η οποία τον αγαπά πραγματικά, ενώ ο Βασιλάκης δεν το έχει καταλάβει.

Η ταινιοθήκη του zougla.gr προβάλλει κάθε βράδυ ταινίες που αγαπήσαμε και μας μεταφέρουν στη μεταπολεμική ελληνική πραγματικότητα γεμίζοντάς μας με μια γλυκιά νοσταλγία. Δραματικές και κωμικές ταινίες και μια πλειάδα αγαπημένων ηθοποιών θα μας κρατούν καθημερινά συντροφιά και θα μας προσφέρουν απλόχερα γέλιο και συγκίνηση.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 20 Μαΐου 2020, 11:01

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here