Η Τίφανι Χάντις δεν θέλει να κάνει παιδιά εξαιτίας του ρατσισμού

0
144


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2020, 02:37

Η Τίφανι Χάντις (Tiffany Haddish) μίλησε για τους λόγους για τους οποίους δεν έχει κάνει ακόμη παιδιά. Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης της στο podcast του Καρμέλο Άντονι (Carmelo Anthony) «What in Your Glass;», η κωμικός εξήγησε πως ο ρατσισμός είναι ο λόγος που την εμποδίζει να κάνει παιδιά και η βία που θα αντιμετωπίσουν στη ζωή τους.

«Είμαι λίγο μεγάλη τώρα και οι άνθρωποι ρωτούν πάντα πότε θα κάνω παιδιά», δήλωσε η Χάντις, που είναι 40 χρόνων, στην εκπομπή. «Ένα μέρος του εαυτού μου θα ήθελε να αποκτήσει παιδιά και πάντα σκέφτομαι δικαιολογίες όπως: “Ω, χρειάζομαι ένα εκατομμύριο δολάρια στην τράπεζα πριν το κάνω αυτό, το χρειάζομαι, το χρειάζομαι αυτό”. Αλλά πραγματικά, δεν θα ήθελα να γεννήσω ένα παιδί που θα μου μοιάζει, γνωρίζοντας ότι θα τα κυνηγήσουν ή θα τα σκοτώσουν. Όμως, γιατί να έβαζα κάποιον σε τέτοιον κίνδυνο;».

«Είναι τρομακτικό να το σκεφτεί κανείς», απάντησε ο Άντονι, καθώς το αστέρι του ΝΒΑ έχει έναν 13χρονο γιο.

«Οι λευκοί δεν χρειάζεται να το σκέφτονται», είπε η Χάντις. «Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε γι’ αυτό και πρέπει να ενωθούμε ως κοινότητα… και ίσως δεν συμφωνούμε όλοι για τα ίδια πράγματα, αλλά πρέπει να βρούμε κάποιο κοινό έδαφος και να προχωρήσουμε ως άνθρωποι».

Στη συνέχεια ο Άντονι ζήτησε από την ηθοποιό να στείλει ένα μήνυμα στις νεότερες γενιές των μαύρων γυναικών.

«Το μήνυμά μου προς αυτές είναι να ενημερωθούν, να είναι όσο το δυνατόν πιο ενημερωμένες, να μην φοβούνται να συμμετέχουν στα κοινά της κοινότητάς τους και ζήσουν τη ζωή τους, να είναι ο εαυτός τους», είπε η Χάντις προσθέτοντας πως δεν θα πρέπει να προσπαθούν να μοιάσουν τους άλλους.

   


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2020, 02:38

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here