Η Χριστίνα Λάμπρου δίνει νέα πνοή στο τραγούδι «Το νυφικό σου φόρεμα»!

0
134


Η Χριστίνα Λάμπρου διασκευάζει  και ερμηνεύει το τραγούδι με τίτλο «Το νυφικό σου φόρεμα», το οποίο κυκλοφορεί ψηφιακά από το  Ogdoo Music Group.

Το τραγούδι ερμήνευσε σε πρώτη εκτέλεση η περίφημη Μαριάννα Χατζοπούλου. Η μουσική είναι του Γιώργου Μουζάκη και οι στίχοι του Γιώργου Γιαννακόπουλου. Είναι ένα τραγούδι που έγινε γνωστό και αγαπήθηκε μέσα από την ελληνική ταινία «της Κακομοίρας» με τον περίφημο Ζήκο, τον Μπακαλόγατο της καρδιάς μας!

Η Χριστίνα Λάμπρου είναι μία νέα ερμηνεύτρια με εξαιρετικές συστάσεις, μεγάλες φωνητικές δυνατότητες και  έχει ήδη διαγράψει αξιόλογη πορεία στην ελληνική μουσική σκηνή.

Ακούστε το τραγούδι:

 

Γεννήθηκε στην Σπάρτη και στο μουσικό σχολείο της πόλης της ξεχώρισε ενώ, παράλληλα, διακρίθηκε επί σειρά τριών συναπτών ετών με το 1ο βραβείο στους περιφερειακούς μουσικούς αγώνες κλασικού τραγουδιού.

Το φάσμα των ακουσμάτων της είναι ευρύ και το μουσικό ταξίδι στο οποίο παρασύρει και η ίδια τους ακροατές της εκτείνεται από το ευρωπαϊκό τραγούδι στην τζαζ και από το ρεμπέτικο στο κλασικό λαϊκό.

Ζώντας και δημιουργώντας στην Αθήνα τα τελευταία χρόνια, η Χριστίνα γράφει τα δικά της καλλιτεχνικά χιλιόμετρα στο πλάι σημαντικών τραγουδοποιών. Οι κορυφαίοι Αντώνης Ρεπάνης και Τάκης Σούκας είναι μερικοί μόνο από αυτούς που την εμπιστεύτηκαν και αγάπησαν τη φωνή και τον τρόπο έκφρασής της. Η  νεαρή ερμηνεύτρια μετρά ήδη στο ενεργητικό της  αξιόλογες συμμετοχές σε  δύο ολοκληρωμένες δισκογραφικές δουλειές : η μία στον «Φανό Θυέλλης»  των Γρηγόρη Βασίλα & Κώστα Φασουλά, όπου συμμετείχε και ο Παντελής Θαλασσινός, και η δεύτερη ως μούσα του συνθέτη Κώστα Κανελλόπουλου στον δίσκο «Μια Ιδέα Κυματίζει».

Οι εμφανίσεις της σε αθηναϊκές μουσικές σκηνές χαίρουν ευρείας αποδοχής και συζητιούνται, ενώ η ίδια έχει την ικανότητα την ίδια στιγμή που καθηλώνει έναν ακροατή με την φωνητική της ικανότητα, να τον ξεσηκώνει με την ερμηνευτική της δεινότητα και τη θηλυκή της αύρα.

Η ερμηνεύτρια προσεγγίζει «Το νυφικό σου φόρεμα» σεβόμενη πλήρως το ύφος και την πηγαία ελληνικότητά του. Το ερμηνεύει δυναμικά, εμφυσώντας νέα πνοή μέσα του και φέρνοντάς το στο σήμερα. Ενώ μοιάζει, λοιπόν, με ένα απολύτως φρέσκο ελληνικό κομμάτι, εντούτοις έχει τις ρίζες του σε μια άλλη εποχή, μια εποχή που ακόμα εμπνέει και αφορά, ίσως περισσότερο από ποτέ άλλοτε.Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα όμορφο video clip, το οποίο συνδέει αρμονικά την εποχή της πρώτης εκτέλεσης του τραγουδιού με τη σημερινή, σκηνοθετημένο εξαιρετικά από τον Δημήτρη Μαυροφοράκη.

«Το νυφικό σου φόρεμα» κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

 

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here