Η Disney προτείνει τη σταδιακή επαναλειτουργία του θεματικού πάρκου στις 11 Ιουλίου

0
133


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020, 11:28

Η Walt Disney στοχεύει να αρχίσει να επαναλειτουργεί στις 11 Ιουλίου τα θεματικά πάρκα Walt Disney World στο Ορλάντο της Φλόριντα, δήλωσε σήμερα ένα στέλεχος της εταιρείας.

Ο Τζιμ Μακφί, αντιπρόεδρος των δραστηριοτήτων για το Walt Disney World Resort, συζήτησε τα σχέδια για έναρξη μιας σταδιακής επαναλειτουργίας του Magic Kingdom και του Animal Kingdom, σε μια διαδικτυακή συνάντηση με την ομάδα οικονομικής ανάκαμψης της κομητείας Όραντζ.

Η Disney χρειάζεται έγκριση από την ειδική ομάδα της κομητείας και τον κυβερνήτη της Φλόριντα Ρον Ντεσάντις για την επαναλειτουργία του Disney World.

Η εταιρεία ξεκίνησε να κλείνει σταδιακά θεματικά πάρκα σε όλο τον κόσμο από τον Ιανουάριο για την αποτροπή της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Η υποδοχή ξανά επισκεπτών στα πάρκα είναι κρίσιμη για την ανάκαμψη της Disney από τα μέτρα καραντίνας που επιβλήθηκαν σε όλο τον κόσμο λόγω πανδημίας. Η εταιρεία υπολογίζει ότι έχασε 1 δισεκατομμύριο δολάρια στο τμήμα θεματικών πάρκων από τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιο.

Η Disney άρχισε να ανοίγει και πάλι θεματικά της πάρκα, προηγούμενα μέσα στον μήνα, επιτρέποντας έναν περιορισμένο αριθμό επισκεπτών στο πάρκο της στη Σανγκάη (Shanghai Disneyland) με την εφαρμογή μέτρων τήρησης της κοινωνικής απόστασης, αλλά και άλλων μέτρων προστασίας.

 Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020, 11:28

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here