Η Rihanna ζητεί τερματισμό της αστυνομικής βίας μέσω Twiter

0
98


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020, 11:33

Η Rihanna χρησιμοποιεί την πλατφόρμα Fenty Beauty για να μιλήσει εκ μέρους όσων δεν μπορούν. Στην ιστοσελίδα της σειράς καλλυντικών της τραγουδίστριας απευθύνεται έκκληση για δικαιοσύνη για τους Μπριόνα Τέιλορ, Ταμίρ Ράις και Ελάιτζα ΜακΛέιν, οι οποίοι σκοτώθηκαν όλοι από την αστυνομία στις ΗΠΑ και ζητείται από τους θαυμαστές της να υπογράψουν αναφορές και να δωρίσουν χρήματα στις οικογένειες κάθε θύματος.

«Σήμερα τιμάμε τους Μπριόνα Τέιλορ, Ταμίρ Ράις και Ελάιτζα ΜακΛέιν» αναφέρεται στην επίσημη σελίδα του brand Fenty. «Στηρίζουμε με τις οικογένειές τους, @NAACP_LDF και αμέτρητους άλλους στον αγώνα για τον τερματισμό της αστυνομικής βίας εναντίον μαύρων πολιτών».

«Πραγματοποιήστε κλήσεις και στείλτε email για να αναγκάσετε τους αξιωματούχους της Ορόρα να λογοδοτήσουν και ζητήστε δικαιοσύνη για τον Ελάιτζα ΜακΛέιν. Ο ΜακΚλάιν σκοτώθηκε από την αστυνομία πέρυσι ενώ περπατούσε προς το σπίτι, άοπλος, φεύγοντας από ένα μίνι μάρκετ, όταν η αστυνομία τον συνέλαβε και του επιτέθηκε» αναφέρεται στην ιστοσελίδα.

«Τηλεφωνήστε για να απαιτήσετε να απολυθούν όλοι οι αξιωματικοί που εμπλέκονται στη δολοφονία της Μπριόνα και να απαγγελθούν κατηγορίες σε βάρος τους, πρέπει να αναληφθούν ενέργειες σε πολιτειακό, τοπικό και ομοσπονδιακό επίπεδο» σημειώνεται.

«Στηρίξτε το Ίδρυμα Ταμίρ Ράις», αναφέρεται σε άλλη δημοσίευση, η οποία συνοδεύεται από φωτογραφία του 12χρονου που πυροβολήθηκε από αστυνομικό στο Κλίβελαντ το 2014.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, με αφορμή την #BlackoutTuesday η Rihanna σταμάτησε τις πωλήσεις και στους τρεις ιστότοπους της μάρκας Fenty. Η εκστρατεία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξεκίνησε για να ευαισθητοποιήσει για τη δολοφονία του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ και αμέτρητων άλλων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020, 11:33

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here