«Θυμήσου τον Σεπτέμβρη» – Το νέο τραγούδι του Ρένου Χαραλαμπίδη

0
122


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020, 12:02

Η μπαλάντα «Θυμήσου τον Σεπτέμβρη» των Γιώργου Παπαστεφάνου και Γιάννη Σπανού κυκλοφορεί με τη φωνή του Ρένου Χαραλαμπίδη από τη MINOS-EMI/UNIVERSAL.

Η τέχνη δεν έχει μυστικά. Όταν εμπνέεσαι δημιουργείς και όταν δημιουργείς αγαπάς και θυμάσαι!
 
Απόδειξη, το «Θυμήσου τον Σεπτέμβρη» όπως ερμηνεύει με τη χαρακτηριστική του φωνή ο Ρένος Χαραλαμπίδης, ο οποίος ξεκίνησε το ταξίδι του στον κόσμο του πενταγράμμου με μεγάλες ραδιοφωνικές επιτυχίες όπως τα «Ήσυχα Βραδιά», που σχεδόν μια δεκαετία το ακούμε στα ραδιόφωνα και όπως φαίνεται, ο Ρένος έχει αρχίσει να βρίσκει τη θέση του στο ελληνικό τραγούδι.Το «Θυμήσου το Σεπτέμβρη» μοιάζει με τραγούδι από άλλη εποχή. Όχι του παρελθόντος, αλλά της εποχής που θα θέλαμε να ζήσουμε. Με συναισθηματική αλήθεια χωρίς «αν» και «εφόσον». Όπου η  ερωτική απογοήτευση αντιμετωπίζεται σαν μια ευκαιρία αυτογνωσίας.
 
Το τραγούδι για τον Ρένο δεν είναι μια παράλληλη ζωή, δίπλα στους ρόλους και τις ταινίες του. Ούτε η ζωή που δεν έζησε και θα ήθελε να ζήσει στο πάλκο ή στο στούντιο. Είναι η αυθεντική έκφρασή του μέσα από τις νότες που περίμενε πολλά χρόνια να ωριμάσει. Απαλλαγμένη από τη λογική των σουξέ και το άγχος της επιτυχίας.
 
Τραγουδώντας, σαν να πρόκειται για προσωπικές ιστορίες, μοιράζεται μαζί μας τη φωτεινή πλευρά της ζωής σε μία σκοτεινή εποχή.

Ακούστε το τραγούδι:


Ενορχήστρωση -Programing -Κιθάρες-Μπάσσο – Keyboards Ηλίας Κατελάνος
 
Κιθάρα: Γιώργος Θεοφανίδης
 
Φωτογραφία: Νίκος Κουστένης
 
ART WORK: CORRECT
 
 

 


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020, 12:02

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here