Οι Chloe x Halle φωτογραφήθηκαν από drone για τοTeen Vogue

0
127


Το ντουέτο Chloe x Halle, φωτογραφήθηκε -την περίοδο της καραντίνας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού- με drone για το εξώφυλλο του τεύχους Ιουνίου του περιοδικού Teen Vogue.

Οι αδερφές, Chloe, και Halle Bailey, 21 και 20 ετών αντίστοιχα συζήτησαν για την επερχόμενη κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ τους.

Το ντουέτο ξεκίνησε από το YouTube και εκεί ανακάλυψε τις δύο αδερφές η Beyoncé και της κάλεσε να υπογράψουν συμβόλαιο με την εταιρεία της.

Το πρώτο τους άλμπουμ κυκλοφόρησε το 2018. Το δεύτερο τους άλμπουμ «Ungodly Hour» ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 5 Ιουνίου. Ωστόσο οι διαδηλώσεις στις ΗΠΑ μετά τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ τις οδήγησε σε αναβολή της κυκλοφορίας έως τις 12 Ιουνίου.

«Για το Ungodly Hour ήμασταν τόσο ενθουσιασμένες καθώς ανατρέψαμε την αφήγηση ότι είμαστε ο τέλειος άγγελος για να δείξουμε την άλλη πλευρά μας» είπε η Halle στο Teen Vogue, σημειώνοντας ότι το άλμπουμ θα δείξει, «τη σκοτεινή πλευρά» και «τα πράγματα που συμβαίνουν πίσω στα παρασκήνια».

Για την Chloe, πηγή έμπνευσης είναι η μουσική της δεκαετίας του 1990 και των αρχών της δεκαετίας του 2000, ενώ η Halle προτιμά τη τζαζ. «Δεν ξέρω γιατί, αλλά υπάρχει κάτι για τον πόνο και την αγάπη που μπορείτε πραγματικά να νιώσετε μέσα στην ουσία αυτών των τραγουδιών που τραγουδούν οι Billie Holiday, Nina Simone, Ella Fitzgerald» εξήγησε.

Το ντουέτο έχει 2,8 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram, πλατφόρμα που χρησιμοποιεί για να επικρίνει τη φυλετική αδικία και να ενθαρρύνει τους νέους ψηφοφόρους να προσέλθουν στις κάλπες.

Επίσης καλεί τους θαυμαστές του να στηρίξουν το κίνημα Black Lives Matter με ένα συγκινητικό βίντεο για τη σημασία των διαδηλώσεων.

«Τις τελευταίες μέρες, είμαστε πραγματικά πολύ θυμωμένοι και πληγωνόμαστε σωματικά και ψυχολογικά για όλα όσα συμβαίνουν» αναφέρει η Chloe. «Προς τιμήν όλων των ζωών που χάθηκαν λόγω της αστυνομικής βαρβαρότητας, αισθανθήκαμε ότι ήταν σωστό να αναβάλουμε την κυκλοφορία του άλμπουμ και να στρέψουμε πλήρως την προσοχή μας και το έργο μας σε εκείνες » τονίζει.

«Η μουσική χρησιμοποιείται εδώ και πολύ καιρό για να μας φέρει χαρά και να μας θεραπεύσει σε δύσκολες στιγμές όπως αυτή» προσθέτει.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here