Οι Queen γίνονται γραμματόσημο στη Βρετανία

0
167


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 23 Ιουνίου 2020, 19:53

Οι θρυλικοί Queen γίνονται γραμματόσημο στη Βρετανία, με αφορμή τα 50 χρόνια τους στη μουσική.

Τα Βρετανικά Ταχυδρομεία, αποφάσισαν να τιμήσουν σε μία νέα σειρά τους το μεγάλο ροκ συγκρότημα σαν μια άλλη «βασίλισσα».

Η σειρά από 13 γραμματόσημα που θα διατεθεί προς πώληση τον ερχόμενο μήνα θα απεικονίζει γραφιστικά στοιχεία από τα πιο δημοφιλή εξώφυλλα των δίσκων τους, εικόνες από τις ανεπανάληπτες και θεαματικές συναυλίες του συγκροτήματος και την πρώτη φωτογράφισή του σε στούντιο το 1974.

«Οποία τιμή! Πραγματικά θα είμαστε πλέον μέρος της επίπλωσης!» σχολίασε ο ντράμερ της μπάντας Ρότζερ Τέιλορ.

Από την άλλη, ο κιθαρίστας Μπράιαν Μέι πρόσθεσε: «αφότου εμείς οι τέσσερις πρώιμα ανεπτυγμένοι νεοσσοί ξεκινήσαμε την εξερεύνησή μας πριν από 50 χρόνια, οι ζωές μας αφιερώθηκαν στο να κάνουμε πραγματικότητα το κάθε “αδύνατο όνειρό μας”», ενώ πρόσθεσε: «Πολλές φορές είναι παράξενο να ξυπνάς και να αντιλαμβάνεσαι τη θέση την οποία κατέχουμε τώρα. Kαταλήξαμε ένας εθνικός θεσμός!»

Οι Queen, που έχουν πωλήσει πάνω από 300 εκ. δίσκους στη σταδιοδρομία τους, είναι το τρίτο μουσικό συγκρότημα που τα βρετανικά ταχυδρομεία τιμούν με την έκδοση σειράς γραμματοσήμων, έπειτα από τους Beatles το 2007 και τους Pink Floyd το 2016.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 23 Ιουνίου 2020, 19:54

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here