Ο Ντέιβιντ Γκέτα ετοιμάζει online σόου από το ελικοδρόμιο του Burj Al Arab στο Ντουμπάι

0
102


Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2021, 13:41

Ο Ντέιβιντ Γκέτα ετοιμάζει ένα online φαντασμογορικό show από το ελικοδρόμιο του ξενοδοχείου Burj Al Arab στο Ντουμπάι.

Μέσω streaming στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μεταξύ άλλων στο Facebook και το YouTube, στις 6 Φεβρουαρίου από την κορυφή του ξενοδοχείου θα προσφέρεται πανοραμική θέα του Ντουμπάι, καθώς ο Γάλλος DJ της EDM μουσικής θα παρουσιάζει τις επιτυχίες του Gotta Feeling, Titanium και Memories.

Η συναυλία διοργανώνεται για την ενίσχυση της Unicef και της εκστρατείας της οργάνωσης Dubai Cares «Education Uninterrupted» με την οποία υποστηρίζονται η εκπαίδευση και η εξ αποστάσεως μάθηση για παιδιά, φοιτητές και εκπαιδευτικούς που έχουν πληγεί από την πανδημία.

Η στάση του Ντέιβιντ Γκέτα στο Ντουμπάι αποτελεί μέρος της σειράς συναυλιών του «United At Home», στο πλαίσιο της οποίας συνεργάζεται με ανθρωπιστικές οργανώσεις και προσφέρει θέαμα και μουσική από ειδυλλιακά μέρη σε όλο τον κόσμο.

Η εκστρατεία ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2020, όταν διοργάνωσε συναυλία δίπλα σε πισίνα με θέα στο κέντρο του Μαϊάμι και τον κόλπο Μπισκέιν.

Η εκδήλωση συγκέντρωσε 25 εκατομμύρια και 17 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και στο Facebook αντίστοιχα.

Ίσως, η πιο εντυπωσιακή απ’ όλες ήταν η συναυλία του Ντέιβιντ Γκέτα την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι, ένα σόου μουσικής και φωτός, την οποία παρακολούθησαν άνθρωποι απ΄όλο τον κόσμο.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2021, 13:41

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here