«Χίλια Σώματα» – Το νέο τραγούδι της Μελίνας Κανά

0
121


Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 26 Ιουλίου 2020, 13:23

H Mελίνα Κανά επανέρχεται προσθέτοντας στην πλούσια συλλογή της ένα ακόμα σημαντικό τραγούδι με τίτλο «Χίλια σώματα», σε μουσική του Χρυσόστομου Καραντωνίου και σε στίχους από τη Μύρο Παπαδοπούλου.

Το τραγούδι κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group και συνοδεύεται από ένα video clip το οποίο εκτός από φωτογραφίες της ερμηνεύτριας βασίζεται και σε σκίτσα που έχει δημιουργήσει η Ανδρομάχη Γενεράλη.

Δείτε το βίντεο:

 

Τα «Χίλια σώματα» είναι ένα κλασικό ζεϊμπέκικο που η Μελίνα Κανά απογειώνει με την ερμηνεία της. Η πλαστικότητα της φωνής της και η ικανότητά της να «ζωντανεύει» παραστατικά τα συναισθήματα και τις εικόνες που εκφράζουν οι στίχοι που έγραψε η Μύρο Παπαδοπούλου, είναι από τα κύρια στοιχεία που χαρακτηρίζουν το νέο της τραγούδι.

 

Ο καταξιωμένος πλέον συνθέτης Χρυσόστομος Καραντωνίου συνεργάζεται για πρώτη φορά δισκογραφικά με τη Μελίνα Κανά και της «χαρίζει» ένα πολύ όμορφο τραγούδι που ακολουθεί με σεβασμό αλλά και έμπνευση την πλούσια παράδοση του λαϊκού μας τραγουδιού.

Τα «Χίλια σώματα» είναι η περιγραφή της καθημερινότητας αλλά και της ιδιαιτερότητας των περιστάσεων, όταν καλούμαστε να υπηρετήσουμε τη ζωή μέσα από πολλούς και διαφορετικούς ρόλους, έχοντας σύμμαχο – και σημείο αναφοράς – την ψυχική αναγέννηση που προκαλεί η δύναμη και η γενναιοδωρία της μουσικής.

Το τραγούδι κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.
 CreditsΕρμηνεία: Μελίνα Κανά
Στίχοι: Μύρο Παπαδοπούλου
Μουσική: Χρυσόστομος Καραντωνίου
Ενορχήστρωση: Χρυσόστομος Καραντωνίου
Ηχοληψία: Χ. Καραντωνίου   (Studio Praxis)
Μίξη, Mastering: Κώστας Παρίσσης Studio Praxis

Έπαιξαν οι μουσικοίΧρυσόστομος Καραντωνίου: κιθάρες
Γιώργος Παχής: μπουζούκι, μπαγλαμά
Κώστας Παρίσσης: μπάσο
Μανώλης Τόμπρος: τύμπανα
Επιμέλεια Video Clip: Μαρίλη Κόλια
Σκίτσα: Ανδρομάχη Γενεράλη

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 26 Ιουλίου 2020, 13:24

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here