Ο Έλληνας επιχειρηματίας Βασίλης Μηλιώνης μιλά για τις καλύτερες επενδύσεις σε ακίνητα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη καθώς και το δυναμικό της αγοράς ακινήτων

0
638

Υπάρχουν λόγοι που δείχνουν πως παρά την οικονομική & υγειονομική κρίση η ευρωπαϊκή αγορά ακινήτων μπορεί να αναπτύξει σημαντική δυναμική, αρκετοί διεθνείς επενδυτές βλέπουν περιθώρια αύξησης των επενδύσεων σε πολυτελή συγκροτήματα.

Αυτή η θετική προοπτική έχει αρχίσει να φαίνεται τα τελευταία χρόνια.
Οι μεγάλες πόλεις γίνονται πολύ ελκυστικές για τους επενδυτές όσον αφορά την αγορά ακινήτων.

Ωστόσο, πόσο ελκυστική είναι η αγορά στη Νοτιοανατολική Ευρώπη;

Οι επενδύσεις σε αυτό το μέρος του κόσμου υπόσχονται καλές αποδόσεις για αυτούς που ενδιαφέρονται να επενδύσουν σε ακίνητα στις χώρες αυτές.
Σύμφωνα με τον Έλληνα επιχειρηματία Βασίλη Μηλιώνη, οι επενδυτές δεν πρέπει να εφησυχάζουν, πρέπει να είναι προσεκτικοί και προνοητικοί όταν πρόκειται να επενδύσουν τα χρήματά τους σε ακίνητα.

Ο Βασίλης Μηλιώνης προτείνει έναν πιθανό κερδοφόρο επενδυτικό τομέα σε ακίνητα. «Οι επενδυτές πρέπει να είναι δημιουργικοί για να βρουν την ευκαιρία. Ορισμένοι άλλοι τομείς ακινήτων είναι επίσης κερδοφόροι για επενδύσεις. Μπορούν να αρχίσουν να σκέφτονται για παράδειγμα να επενδύσουν τα χρήματά τους στα Smart Houses. “
ο Βασίλης Μηλιώνης πιστεύει ότι κάθε επενδυτής θα πρέπει να μπορεί να βλέπει και να εκμεταλλεύεται ευκαιρίες όταν αυτές προκύπτουν. Η έξυπνη τεχνολογία ακινήτων γίνεται ένα από τα πράγματα που πιστεύει ότι έχει μεγάλες προοπτικές στην διεθνή αγορά.

Αυτό φυσικά ισχύει και για τα ακίνητα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

«Σκεφτείτε πόσο υπέροχο μπορεί να είναι για μια οικογένεια να ζει σε ένα smart Home, καθώς βοηθά τους ανθρώπους να ζήσουν καλύτερα και ποιοτικότερα. Το σύστημα αυτοματισμού είναι μια πιθανή επένδυση με καλή προοπτική, στη βιομηχανία ακινήτων. << Δήλωσε ο κ. Βασίλης Μηλιώνης>>.
Αυτός ο τομέας ακινήτων εστιάζει στην ανάπτυξη τεχνολογίας που μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να ζουν στα σπίτια τους καλύτερα, τα δεδομένα αποκτούν αξία στις μέρες μας και είναι σίγουρο πως αυτός ο τομέας των ακινήτων θα μας απασχολήσει θετικά στο μέλλον, σύμφωνα με τον κο Βασίλη Μηλιώνη.

Σχετικά με τον Βασίλη Μηλιώνη

Ο Βασίλης Μηλιώνης είναι Έλληνας επιχειρηματίας και επενδυτής ακινήτων. Το τελευταίο του έργο προϋπολογισμού άνω των 16εκ ευρώ είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων καθώς και ένα συγκρότημα πολυτελών κατοικιών στην περιοχή της Κρήτης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here