Ο Βασίλης Μηλιώνης επενδύει σε project αξίας 16 εκατομμυρίων ευρώ

0
340

Ο γνωστός Έλληνας επιχειρηματίας, και η εταιρία του Filia Investment LTD διαχειρίζεται μια σειρά από project κατασκευής πολυτελών ακινήτων σε όλη την Ελλάδα. Τα έργα αυτά έχουν συνολική αξία άνω των 16 εκατομμυρίων ευρώ, με το ειδικό πρόγραμμα «Golden Visa».

Ο κ. Βασίλης Μηλιώνης και η εταιρεία του Filia Investments LTD, πραγματοποιούν επενδύσεις σε ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων στην Κρήτη καθώς και στην κατασκευή πολυτελών κατοικιών στην ίδια περιοχή είναι ένα σημαντικό έργο τόσο για τον όμιλο Filia Estate όσο και για το νησί της Κρήτης.

Υπάρχουν πολλά σχέδια που οι κατασκευαστές αυτού του έργου θέλουν να ενσωματώσουν στο project αυτό. Θέλουν να χτίσουν ένα πολυτελές ξενοδοχείο με ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις που θα προσελκύσουν πελάτες υψηλών προδιαγραφών. Οι εγκαταστάσεις θα περιλαμβάνουν εξωτερικούς & εσωτερικούς χώρους υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας, υψηλών προδιαγραφών κέντρο ευεξίας, πολυτελή καταστήματα, αθλητικές εγκαταστάσεις επαγγελματικών προδιαγραφών κ.α. Σχεδιάζονται πολλές άλλες εγκαταστάσεις για αυτό το τεράστιο έργο.

Εκτός από αυτό το πολυτελές ξενοδοχειακό έργο υψηλών προδιαγραφών, ο Βασίλης Μηλιώνης υλοποιεί ένα επιπλέον δυναμικό και υψηλών προδιαγραφών project με 127 πολυτελή διαμέρισματα διακοπών. Αυτό το έργο περιλαμβάνει 90 διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου και 37 διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων. Θα υπάρχουν επίσης πολλές εγκαταστάσεις που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι ένοικοι, όπως ιδιωτικές πισίνές κ.α. Με τις εγκαταστάσεις που προσφέρουν αυτά τα διαμερίσματα, εκτιμούμε πως θα υπάρξει έντονο ενδιαφέρον από ανθρώπους που θα ήθελαν να επενδύσουν σε αυτά.

«Η επένδυση στον τουρισμό πολυτελείας είναι μια στρατηγική κίνηση για την Filia Investments, ειδικά για τις περιοχές Αυγενική και Βενεράτου στην Κρήτη, » ο κ. Βασίλης Μηλιώνης δήλωσε. <<Πρόκειται για ένα έργο που θα αναβαθμίσει την περιοχή και θα δώσει νέες προοπτικές στις τοπικές κοινωνίες, είμαστε πολύ υπερήφανοί που υλοποιούμε μια τόσο σημαντική επένδυση στην Κρήτη.>>

Σύμφωνα με τον Βασίλη Μηλιώνη, αυτές οι περιοχές είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς όταν μιλάμε για τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα. Το project περιλαμβάνει και την προσέλκυση σημαντικών διεθνών επενδυτών μέσω του προγράμματος «Golden Visa». Το πρόγραμμα «Golden Visa» επιτρέπει σε έναν αλλοδαπό να έχει τη δυνατότητα διαμονής και υπηκοότητας εάν αγοράσει ακίνητα αξίας 250.000 ευρώ ή περισσότερο.

Σχετικά με τον Βασίλη Μηλιώνη

Ο Βασίλης Μηλιώνης είναι Έλληνας επιχειρηματίας και επενδυτής είναι επίσης πρόεδρος και διευθύνον σύμβουλος της εταιρίας Filia Investment, επί του παρόντος πραγματοποιεί επενδύσεις στην αγορά των πολυτελών κατοικιών και του Real Estate, με κύριο έργο την ανάπτυξη 5άστερου ξενοδοχείου και συγκροτημάτων πολυτελών κατοικιών στην Κρήτη.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here