Ο Βασίλης Μηλιώνης μιλά για τους καλύτερους τομείς ακίνητης περιουσίας και επενδύσεων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη

0
306

Ο Βασίλης Μηλιώνης, Έλληνας επιχειρηματίας που επικεντρώνεται σε εταιρείες επενδύσεων και real estate, εξηγεί τους λόγους που η αγορά ακινήτων μπορεί να είναι μία επιτυχημένη επένδυση. Η επένδυση σε ακίνητα και γη μπορεί να είναι ένα από τα δυνατά ‘’χαρτιά’’ ενός χαρτοφυλακίου αφού η τιμή τους αυξάνεται χρόνο με το χρόνο.

Η επιλογή της καλύτερης κατηγορίας είναι επίσης ένα σημαντικό ζήτημα ενώ επενδύουμε χρήματα σε ακίνητα ή εκτάσεις γης. Τα διαμερίσματα και τα πολυτελή ξενοδοχεία είναι δύο κύριες κερδοφόρες κατηγορίες επενδύσεων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη για τα επόμενα χρόνια κυρίως λόγο της αυξανόμενης τουριστικής κίνησης που αναμένετε από χώρες της ΒΔ Ευρώπης, Ρωσίας, Ασία & Αμερικής.

Ο κ. Βασίλης Μηλιώνης δήλωσε: «Μια επένδυση που δίνει την δυνατότητα σε πολλούς ανθρώπους να νιώσουν κυριολεκτικά σαν το σπίτι τους μπορεί να είναι πολύ κερδοφόρα.

Ξενοδοχείο 5 αστέρων, τουριστικά ακίνητα και διαμερίσματα διακοπών είναι τρία πιθανά επενδυτικά έργα όπου οι περισσότεροι άνθρωποι συμφωνούν να πληρώνουν περισσότερα χρήματα αρκεί να λαμβάνουν πολυτελή και προσωποποιημένες υπηρεσίες σε εγκαταστάσεις που τους κάνουν να νιώθουν άνεση, φιλόξενα και γιατί όχι να απολαμβάνουν την ιδιωτικότητα τους .

Το να ανακαλύψεις την ανάγκη που χρειάζονται οι άνθρωποι όταν βρίσκουν ένα ακίνητο ή ένα μέρος διαμονής είναι βασικός παράγοντας για την ανάπτυξη μιας πολύτιμης επένδυσης.

Όσο πιο ολοκληρωμένη και ενδιαφέρουσα η προσφορά που θα δούνε, τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες έχουμε στο να προσελκύσουμε ανθρώπους που θα νοικιάσουν ή θα αγοράσουν ένα ακίνητο ή μια έκταση.

Ο κ. Βασίλης Μηλιώνης εξήγησε: «Σκεφτείτε τι θέλουν οι άνθρωποι όταν πρέπει να κάνουν κράτηση δωματίου σε ξενοδοχείο. Συχνά θέλουν έναν χώρο με παροχές all inclusive με πλήρεις εγκαταστάσεις όπου μπορούν να κάνουν άσκηση, να απολαύσουν το όμορφο τοπίο, πρόσβαση στο Διαδίκτυο, να δοκιμάσουν νόστιμα τοπικά εδέσματα και πολλά άλλα.

Γι ‘αυτό το real estate είναι ένας μεγάλος τομέας για επενδύσεις με πολλά ρίσκα αλλά και πολλές προοπτικές “

Είναι επίσης σημαντικό να κατανοήσουμε τη σημασία της συνεργασίας για την ανάπτυξη μιας επιτυχημένης επένδυσης ειδικά στον τομέα του Real Estate. Η συνεργασία είναι επίσης μια μακροπρόθεσμη επένδυση και έτσι θα πρέπει να την βλέπουμε.

Η συνεργασία έχει ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, ειδικά όταν οι συν επενδυτές συνεργάζονται σε μεγάλα έργα.

Ο κ. Βασίλης Μηλιώνης δήλωσε: «Δεν μπορούμε να δουλέψουμε μόνοι μας. χρειάζεστε τους καλύτερους συνεργάτες επενδύσεων για να υλοποιήσετε το όραμα σας. Αυτός είναι ένας άλλος βασικός παράγοντας προκειμένου να είσαι επιτυχημένος επενδυτής.

Οι καλύτεροι επενδυτικοί εταίροι σημαίνει ότι μοιράζονται κοινά οράματα, κοινούς στόχους και αποστολές στη βιομηχανία ακινήτων. “

Ο Κος Βασίλης Μηλιώνης και η εταιρία του γνωστή ως το Filia Estate συνεργάζεται με την Εθνική Παγγέα και είναι έτοιμοι να ολοκληρώσουν δύο μεγάλα τουριστικά project.

Η εταιρεία συνεργάζεται επίσης με μεγάλο ρωσικό όμιλο επενδύσεων για την ανάπτυξη ενός τουριστικού χωριού στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης και την Ελούντα. Ο κ. Βασίλης Μηλιώνης δήλωσε: «Αυτοί είναι οι βασικοί παράγοντες καθώς και μια πληθώρα εμπειριών και δεξιοτήτων που οδηγούν κάποιον στο να είναι επιτυχημένος επενδυτής ακινήτων.

Συνεχίστε να αναβαθμίζετε τις γνώσεις και τις δεξιότητες σας σχετικά με τις επενδύσεις σε ακίνητα και βιομηχανία. “

Σχετικά με τον Βασίλη Μηλιώνη:

Ο Βασίλης Μηλιώνης είναι Έλληνας επιχειρηματίας και επενδυτής. Η εταιρεία του γνωστή ως Filia Investments LTD εστιάζει στις επενδύσεις ακίνητων. Τα έργα περιλαμβάνουν ξενοδοχεία 5 αστέρων, διαμερίσματα διακοπών, πολυτελή τουριστικά καταλύματα και πολλά άλλα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here